Privé een fiets of e-bike leasen tegen een vast maandbedrag

Fietslease is op een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. Je fietst op een gloednieuwe elektrische fiets, stadsfiets of bakfiets zonder onverwachte kosten van schade, diefstal of onderhoud. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Een e-bike leasen kan zelfs goedkoper zijn dan kopen. Lees op deze pagina alles over fietslease en ontdek het ook iets voor jou is. 

Elektrische fiets leasen bij ANWB

Bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van een elektrische fiets of elektrische bakfiets. Jouw fietsplezier staat voorop. Zo kom je met ANWB Fiets Lease nooit voor onverwachte kosten te staan. Je kunt op ons rekenen bij fietsdiefstal, het vervangen van de accu én onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf je e-bike of e-bakfiets samen en bereken je maandbedrag.

Elektrische fiets leasen als duurzame keuze

Met een ebike fiets je vaker, verder en sneller dan met een normale fiets. Het is daarmee ook een heel mooi alternatief voor de auto. Met het leasen van een elektrische fiets kies je voor duurzame en slimme mobiliteit. Nooit meer onverwacht hoge kosten voor bijvoorbeeld een nieuwe accu en met een vast maandbedrag weet je exact waar je aan toe bent.

De voordelen van ANWB Fiets Lease

  • Geen hoge aanschafkosten in één keer
  • Geen eigen risico bij diefstal: je fiets is goed verzekerd
  • Standaard met onderhoud door de fietsspecialist bij jou in de buurt
  • Inclusief 24/7 Wegenwacht Fiets Service: nooit meer je band plakken
  • Altijd een goed werkende accu
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag